dissabte, 9 de juny de 2012

RECAPTE D'ALIMENTS


Un cop acabat el recull i el lliurament al Banc d'aliments de la Sagrera gestionat per Caritas del recaptat en els 23 punts que teníem distribuïts per tot el barri, s'han comptabilitzat un total de 2.296 quilos, com a quantitat aconseguida a l'acció que impulsada per a les festes de primavera del nostre barri.
 
Manca afegir el que aconsegueixi recollir l'escola Mare de deu dels Àngels que ha decidit allargar les dates, dins d'un procés de difusió i dinamització que impulsen alumnes de 1er de batxillerat.
 
Els principals productes que s'han recollit són:
 
438 litres d'oli
389 quilos de conserves
354 quilos d' arròs
266 quilos de pasta
213 quilos de sucre
188 quilos de llegum cuit
164 quilos de llegum cru
142 litres de llet
142 quilos de productes diversos (galetes, farina, sal, cafè, brou, cacau, xocolata, fruits secs, sucs, llet infantil, cereals, etc)
 
Moltes gràcies a tots els que heu participat en aquesta acció ja que amb el vostre esforç i dedicació heu fet possible aconseguir aquesta important quantitat d'aliments, encara que no hem de perdre de vista que les necessitats segueixen creixent i que caldrà estar atents a possibles noves iniciatives, en el cas que des del Banc d'aliments se'ns demani noves aportacions.
 
També es convenient recordar que des de la Sagrera es Mou, no sols volem incidir en la crisi econòmica que ens envolta amb mesures immediates i directes, que podríem qualificar d'assistencials o de beneficiència,  com aquesta, sinó impulsant altres projectes que vagin en la dirección de forjar noves formes  de relació i intercanvi econòmic entre les persones. En aquest sentit, esperem ben aviat posar en marxa el banc del temps i impulsar mercats d'intercanvi, com a primeres passes.
 
Per fer-ho possible, necessitem tot l'ajut, col·laboració i implicació que ens pugueu donar. Hi ha moltíssima feina a fer.
 
Una abraçada
Quim Terré
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada