dissabte, 7 de juliol de 2012

RECOLLIDA D'ALIMENTS

Després del recapte d'aliments de les festes de primavera i a menys que rebem del Banc d'aliments de la Sagrera, (ara centralitzat al c/. Berenguer de Palou, 104, amb el de Sant Andreu i Bon Pastor), una petició especial que faci necessari sortir al carrer a demanar el que calgui, no farem una nova acció general fins a la Festa Major (novembre).


Però es important informar-vos que tota aquella persona que mentrestant vulgui fer-hi aportacions, pot lliurar els aliments que vulgui a la Parròquia de Crist Rei, els dilluns, dimarts i dimecres de 7 a 9, entrant pel c/. Martí Molins, 43.

Això no vol dir, ni molt menys, que la Sagrera es Mou s'aturi, tenim molts més temes en els quals estem treballant i projectes importants que s'estan estudiant per veure com els podem començar a impulsar i pels quals necessitem la col·laboració i implicació de tothom que pugui. 

Les necessitats no paren de créixer i no es veu pas que la situació vagi a canviar en un futur proper, sinó és per empitjorar, però si ens unim i ens organitzem bé, podrem ajudar a qui ho necessiti. De moment és el mes pràctic que es pot fer.

O sigui que esperem amb els braços oberts a aquells que encara no us heu apropat a nosaltres.

Quim Terré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada