dissabte, 21 d’abril de 2012

REUNIÓ RECAPTE D'ALIMENTS DIMECRES 2 DE MAIG


El dimecres 2 de maig,  a les 20.00 hores tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Nau Ivanow una reunió per acabar de concretar aspectes relacionats amb la propera recapte d’aliments per a les festes de primavera. Entre d'altres:
- Torns pels punts directes de recapte al carrer el divendres 11 i el dissabte 12 de maig. Criteris sobre el seu funcionament.
- Impressió dels rètols i fulls de difusió.
- Distribució de caixes i material de difusió (rètols i fulls explicatius) pels punts fixos de recollida de menjar del 14 al 20 de maig.
- Aprofitament d'algun d’aquests punts per a la recollida de signatures en favor de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per la dació en pagament retroactiu, paralització dels desnonaments i lloguer social.
Quim Terré
Secretari Associació LSEM

divendres, 20 d’abril de 2012

NOU MERCADONA A LA SAGRERA - NOUS LLOCS DE TREBALL

Us fem arribar link a una pàgina web on informen sobre la nova apertura d'un Mercadona al barri de La Sagrera, el que es tradueix en la creació de llocs de treballs:


http://blog.workea.org/2012/04/18/nuevo-mercadona-en-la-sagrera-de-barcelona/


Per si us pot interessar.
LSEM

dimarts, 17 d’abril de 2012

REUNIÓ MARATÓ DE LA POBRESA DE TV3

Dijous 19 d'abril a les 20.00 hores a la Nau Ivanow - c/. Hondures, 28-30 estan convocades totes les entitats del barri de La Sagrera per a parlar de la organització d'un acte unitari el diumenge 20 de maig a la Plaça Jardins d'Elx, per a recollir diners per a la Marató de la Pobresa, que enguany fa per primer cop TV-3 el diumenge següent.

El fet d'avançar la data de l'acte, es deu a que el dilluns 28 de maig és festa local a Barcelona i podria perjudicar la participació de gent i, per tant, la millor consecució de l'objectiu perseguit.

Us esperem!!!
Quim Terré
Secretari de l'associació la Sagrera es Mou

diumenge, 15 d’abril de 2012

Xerrada informativa: CAMPANYES DE RECOLLIDA DE FRUITA A L'ESTIU

Us fem arribar informació de la xerrada informativa sobre campanyes de recollida de fruita a l'estiu que organitza el Punt d'Informació Juvenil Garcilaso, dins la campanya Treball a l'Estiu, per si pot ser del vostre interès:

Xerrada informativa:

CAMPANYES DE RECOLLIDA DE FRUITA A L’ESTIU

Vols treballar a les campanyes de recollida de fruita aquest estiu?

El proper dijous 19 d'abril a les 18 h al PIJ Garcilaso t'explicarem els canals per conèixer l'oferta i el seu funcionament.

A càrrec de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
Diana i Sònia
Punt d'Informació Juvenil Garcilaso
C. Garcilaso, 103 (M. La Sagrera)
93 256 29 59