dissabte, 9 de juny de 2012

RECAPTE D'ALIMENTS


Un cop acabat el recull i el lliurament al Banc d'aliments de la Sagrera gestionat per Caritas del recaptat en els 23 punts que teníem distribuïts per tot el barri, s'han comptabilitzat un total de 2.296 quilos, com a quantitat aconseguida a l'acció que impulsada per a les festes de primavera del nostre barri.
 
Manca afegir el que aconsegueixi recollir l'escola Mare de deu dels Àngels que ha decidit allargar les dates, dins d'un procés de difusió i dinamització que impulsen alumnes de 1er de batxillerat.
 
Els principals productes que s'han recollit són:
 
438 litres d'oli
389 quilos de conserves
354 quilos d' arròs
266 quilos de pasta
213 quilos de sucre
188 quilos de llegum cuit
164 quilos de llegum cru
142 litres de llet
142 quilos de productes diversos (galetes, farina, sal, cafè, brou, cacau, xocolata, fruits secs, sucs, llet infantil, cereals, etc)
 
Moltes gràcies a tots els que heu participat en aquesta acció ja que amb el vostre esforç i dedicació heu fet possible aconseguir aquesta important quantitat d'aliments, encara que no hem de perdre de vista que les necessitats segueixen creixent i que caldrà estar atents a possibles noves iniciatives, en el cas que des del Banc d'aliments se'ns demani noves aportacions.
 
També es convenient recordar que des de la Sagrera es Mou, no sols volem incidir en la crisi econòmica que ens envolta amb mesures immediates i directes, que podríem qualificar d'assistencials o de beneficiència,  com aquesta, sinó impulsant altres projectes que vagin en la dirección de forjar noves formes  de relació i intercanvi econòmic entre les persones. En aquest sentit, esperem ben aviat posar en marxa el banc del temps i impulsar mercats d'intercanvi, com a primeres passes.
 
Per fer-ho possible, necessitem tot l'ajut, col·laboració i implicació que ens pugueu donar. Hi ha moltíssima feina a fer.
 
Una abraçada
Quim Terré
 

dilluns, 4 de juny de 2012

AGRAÏMENTS COL·LABORACIÓ MARATÓ POBRESA TV3

Us fem arribar missatge rebut de la organització de la Marató de TV3:"Benvolguts,

Voldria compartir amb tots vosaltres l'èxit de la Marató per la pobresa.

Una vegada més la ciutadania ha respost a la nostra crida i ha demostrat la solidaritat i maduresa dels catalans. Sens dubte les entitats que organitzeu activitats feu gran La Marató.

Tinc el convenciment que les tretze hores de programa a TV3 i les 4 hores prèvies a Catalunya Ràdio han aconseguit els dos objectius més significatius d'aquest projecte: valoritzar les entitats de l'àmbit de la pobresa i l'exclusió social  i obtenir recursos econòmics perquè aquestes entitats puguin respondre a la gran demanda d’ajuda que els plantegen, que s’ha incrementat aquests últims anys a conseqüència de l’agreujament de la crisi.

Una salutació ben cordial
 Activitats per la Marató"

Atentament,
LSEM