dimecres, 19 de juny de 2013

CARTA DE LES FORMIGUES DE SANT PACIÀ EN RELACIÓ A EL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS


"Benvolguts i benvolgudes,

Doncs si, ja són aproximadament 27.000 quilos d'aliments que amb l'esforç de tots varem aconseguir recollir fa uns quinze dies.

La gent del "petit comitè" que, com sabeu, vetlla per tal que tot això no quedi en bones intencions, hem pensat que no ens podem quedar així, amb la mel als llavis de l'èxit assolit, gràcies a la feina feta, i prou.
 
Hem dit que potser us agradaria trobar-nos una estona, per parlar una mica de qualsevol cosa, conèixer-nos millor, conviure una estona entretinguda i... alguna cosa més. En definitiva, siguem d'on siguem, ens agradaria FER COMUNITAT, que no és res més senzill que crear lligams, interactuar, i organitzar-nos al voltant d'uns valors comuns, creant cohesió social.

Us preguem que us guardeu, si podeu, la tarda del diumenge 30 de juny, de 8 a 10 del vespre, per trobar-nos al pati de Sant Pacià.

Més endavant, seguirem en contacte per veure quines coses podem fer entre tots aquell dia (si a algú se li acudeix alguna idea, tots els suggeriments seran benvinguts, si es poden fer)

Per cert, si sabeu de gent que va col·laborar i us assabenteu que no ha rebut aquest correu, convideu-lo/la i digueu-nos-ho, per afegir-lo/la al proper.

Moltes gràcies a tots i totes. Una forta abraçada."
-- 
Ignasi Llorens en nom de
Formigues de Sant Pacià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada