divendres, 1 de febrer de 2013

EL BANC DEL TEMPS "LA SAGRERA" PROXIMAMENT AL PROGRAMA INFOBARRIS DE BTV


Ahir a la tarda ens van visitar la Laura i la Ester, periodistes de BTV del barri de Sant Andreu per a gravar una petita notícia per al programa Infobarris de BTV, que s'emetrà dimarts que ve, 5 de febrer.Si el mireu veureu a en Pep, en nom de la Secretaria del Banc del Temps "La Sagrera", donant les pertinents explicacions sobre la creació, desenvolupament i funcionament del BdT i aprofitant per a explicar, a part del BdT, els altres projectes que està desenvolupant "La Sagrera Es Mou".


Quedem en enviar-los informació de tota acció que realitzem, doncs els va semblar molt interessant el donar-ho a conèixer en futures emissions, la primera sobre el repartiment d'aliments frescos al mercat de Felip II.

Veureu també  a l'Eva i a la Jessica, adonant i rebent una classe magistral de auto maquillatge i a la Marta i a en Lauro fent d'alumna i professor d'informàtica.Tot això es reduirà a menys de dos minut, no sabem al final el què sortirà per antena.
Voldríem animar-vos a usar el BdT per aconseguir que el barri guanyi cohesió social i que a més a  més de fer-ho servir entre nosaltres, convidem als nostres amics, coneguts, en definitiva a la gent que coneixem del nostre entorn, a formar part d'ell.
diumenge, 27 de gener de 2013

Xerrada "EL NEGOCI DE LA CRISI I LA RESPOSTA INDIGNADA"

"La Sagrera es Mou" a més a  més d'impulsar un seguit d'accions en el dia a dia, per ajudar de forma directa i immediata a la gent que ho està passant malament, també vol conèixer i aprofundir en les causes que ens han portat a la crisi que estem patint i veure que hi podem fer per a construir relacions socials i econòmiques alternatives.

En aquesta línia organitza per al proper dimarts 19 de febrer a la Nau Ivanow (Espai Guillot) a les 20.00 hores, una xerrada que sota el títol "EL NEGOCI DE LA CRISI I LA RESPOSTA INDIGNADA" ens farà ESTHER VIVAS, periodista i activista antiglobalització. 

Si en voleu saber més de la ponent, podeu informar-vos en el seu blog:

http://esthervivas.com/agend/

LSEM