dimecres, 6 de febrer de 2013

XERRADA "EL NEGOCI DE LA CRISI I LA RESPOSTA INDIGNADA"


Dimarts 19 de febrer - 20h

Xerrada a càrrec de la periodista
i activista anti globalització

ESTHER VIVAS

Ens parlarà de:

EL NEGOCI DE LA CRISI I LA RESPOSTA INDIGNADALloc:      La Nau Ivanow
C/ Hondures,28-30
Espai Guillot

CÁRITAS BUSCA VOLUNTARIS PER A UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MEDICAMENTS

Us annexem tot seguit enllaç a una notícia apareguda al diari El Periódico que, pel seu contingut pensem pot ser del vostre interès.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/caritas-busca-voluntarios-campana-recogida-medicamentos-2305352

LSEM

dimarts, 5 de febrer de 2013

EXCAVACIÓ VIL·LA ROMANA DE LA SAGRERA

Us annexem link a una notícia sobre noves troballes a l'excavació de la Vil·la Romana de la Sagrera, doncs creiem és d'interés dels sagrerencs i sagrerenques per la seva proximitat:

http://www.lavanguardia.com/cultura/20130204/54362720573/excavacion-villa-romana-sagrera-mas-mosaicos.html

diumenge, 3 de febrer de 2013

ALTERNATIVES A L'EUROLa Sagrera es Mou també està sensibilitzada i interessada per altres qüestions que formen part d'alternatives que s'estan provant per donar resposta a les raons profundes de la crisi en que estem submergits.

Per exemple, aquest vídeo que us proposem visualitzeu:

http://www.324.cat/video/4436734/altres/Les-alternatives-a-leuro

i que tracta de les alternatives a l'euro:  


La crisi ha impulsat a tot Europa la creació de monedes alternatives a l'euro. Es calcula que en circulen unes 2.500, 25 a Catalunya.
La majoria estan vinculades a comarques o ciutats petites i han sorgit com una forma de potenciar l'intercanvi i el comerç local i solidari.

divendres, 1 de febrer de 2013

EL BANC DEL TEMPS "LA SAGRERA" PROXIMAMENT AL PROGRAMA INFOBARRIS DE BTV


Ahir a la tarda ens van visitar la Laura i la Ester, periodistes de BTV del barri de Sant Andreu per a gravar una petita notícia per al programa Infobarris de BTV, que s'emetrà dimarts que ve, 5 de febrer.Si el mireu veureu a en Pep, en nom de la Secretaria del Banc del Temps "La Sagrera", donant les pertinents explicacions sobre la creació, desenvolupament i funcionament del BdT i aprofitant per a explicar, a part del BdT, els altres projectes que està desenvolupant "La Sagrera Es Mou".


Quedem en enviar-los informació de tota acció que realitzem, doncs els va semblar molt interessant el donar-ho a conèixer en futures emissions, la primera sobre el repartiment d'aliments frescos al mercat de Felip II.

Veureu també  a l'Eva i a la Jessica, adonant i rebent una classe magistral de auto maquillatge i a la Marta i a en Lauro fent d'alumna i professor d'informàtica.Tot això es reduirà a menys de dos minut, no sabem al final el què sortirà per antena.
Voldríem animar-vos a usar el BdT per aconseguir que el barri guanyi cohesió social i que a més a  més de fer-ho servir entre nosaltres, convidem als nostres amics, coneguts, en definitiva a la gent que coneixem del nostre entorn, a formar part d'ell.