dissabte, 14 de setembre de 2013

PERSONES SENSE LLAR - INFORME

Recomanem la lectura d’aquest informe sobre el sensellarisme a Barcelona, que es una de les formes mes extremes en que es manifesta la pobresa a les nostres  ciutats.

Al 2013, es xifra en quasi 3.000 les persones que a Barcelona no tenen llar (quasi 1.000 mes que al 2009), de les que 870 dormen al carrer , 50 d’elles al  nostre districte

LSEM

FESTIVAL PER A LES ESCOLES

El dissabte 9 de novembre per la tarda, La Sagrera Es Mou organitza conjuntament amb Mirada de Dona, un festival a l’espai Josep Bota, a Sant Andreu a l’interior de la zona de l’antiga fàbrica Fabra i Coats. 

El lema del festival es "IMPLICA'T-HI!!! La Sagrera te una mirada per les escoles.

Tot el que es recapti anirà destinat a les escoles del barri, per ajudar-les davant les dificultats econòmiques d’algunes famílies a l'hora de pagar les sortides pedagògiques o el material socialitzat.

Organitzar un esdeveniment d’aquesta mena porta molta feina. Ja s’hi ha treballat des de fa temps, però ara cal anar a concretar molts aspectes i amb detall. Queden menys de dos mesos i s’ha de fer molta feina.

Es hem organitzat en comissions i ara us fem una crida perquè participeu en dues d’elles que es trobaran justament la setmana vinent a l’Espai-30 de la Nau Ivanow – c/. Hondures, 28-30:

El dilluns 16 de 19.00 a 20.00 hores – la comissió d’economia amb en Quim Terré.

El dimecres 18 de 19.00 a 20.0 hores – la comissió de propaganda amb Elena Bigas.

I a més a més us demanem que us reserveu tot el dia del festival, dissabte 9 de novembre (serà a la tarda però al matí és faran els assaigs i també es necessitarà gent)

Gràcies
LSEM