diumenge, 24 de novembre de 2013

ESPECTACULARS DADES CAMPANYA RECOLLIDA ALIMENTS A LAFESTA MAJOR 2013‏

Espectacular dissabte en la recollida d’aliments, doncs davant de Mercadona  hem aconseguit una xifra mai assolida fins ara en les diferents campanyes que hem fet: 2.866 quilos  !!!!  Quasi les 3 tones!!
 Ha estat un esforç immens dels molts voluntaris que han participat en aquesta acció en la que cal destacar un cop mes l’extraordinari comportament de la gent a la que ens adreçàvem que  fins i tot ens ha provocat que més d’un moment haguem estat fantàsticament desbordats. Per donar dues xifres importants, s’han aconseguit 881 litres de llet i 272 d’oli.
Si ho afegim al que es va obtenir ahir  davant del Caprabo  i avu al ball de Batuka i al del Country, en el que portem de Festa Major hem arribat als 4.250 quilos. A aquesta xifra caldrà afegir tot el que la propera setmana anem retirant d’escoles i diferents punts que han col·laborat amb nosaltres. A veure si arribem a les 5 tones!!!
Moltes gràcies a tots els voluntaris que han participat en aquesta nova campanya de recollida d'aliments que ha impulsat La Sagrera es Mou i que ha tingut una gran receptivitat entre els nostres veïns, que cada dia que passa confiem mes en nosaltres.

Hem de ser conscients que  malgrat aquestes importants xifres d'aliments aconseguits i que seran molt ben rebuts pels prestatges del Rebost Solidari, aquests es buiden molt ràpidament donada la gran quantitat de famílies que s'han d’atendre mensualment.
Gràcies a tothom, molts ànims i a seguir treballant per a fer costat a la gent que ho esta passant malament i a intentar canviar les condicions que ens han portat a aquesta situació.
LSEM