diumenge, 2 de març de 2014

TALLER "DESIGUALTATS A LA NOSTRA SOCIETAT" DIA 8 DE MARÇ

Amb motiu de la Diada de la Dona, us convidem a participar al taller “Desigualtats a la nostra societat” que dirigirà l’Aroa Talavera el dia 8 de març de 17 h. a 20 h.  a l’Espai30 de la Nau Ivanow.
L’Aroa Talavera és Psicòloga i Tallerista, amb experiència en temes de gènere e igualtat. 
La seva trajectòria en temes de gènere va des de la realització de tallers de prevenció de relacions abusives amb nens/es i adolescents, fins a la realització de formacions amb persones adultes sobre temes d'igualtat en general, violència masclista, neosexismes, micromasclismes i masculinitats. Així com d'atenció e intervenció directa amb dones que han patit o pateixen violència de gènere,  a diverses cases d'Acollida i a  PIAD's. 
Creu en la possibilitat d'un canvi profund i real a la nostra societat en perspectiva de gènere i s'implica d'una manera professional i personal en que això sigui una realitat. 
La temàtica d'aquest taller sempre ha estat molt important, però en un temps en que les diferents cultures del món coincideixen arreu, no cal que s'emfatitzi més la seva rellevància.Creiem que pot ser del teu interes i et demanem que en facis tota la difusió possible en els teus cercles.

Gràcies
LSEM