dimarts, 8 d’abril de 2014

ACTIVITATS SANT ANDREU CICLE "TREBALLA A L'ESTIU"

Hem rebut aquesta informació que volem compartir amb vosaltres:

"Des del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) us informem de les properes activitats a Sant Andreu dins del cicle "Treballa a l'Estiu" dels mesos d'abril i maig. Així també us adjuntem el cartell de "Descobreix-te per treballar", una activitat per conèixer un mateix, al món laboral que ajudarà als joves a tenir les idees més clares a l'hora de buscar feina.
 
Si necessiteu més informació o voleu fer les inscripcions us podeu posar en contacte amb nosaltres.
 
Moltes gràcies!
 
Edu i Helena 
Punt d'Informació Juvenil Garcilaso
Espai Jove Garcilaso
C/ Garcilaso 103
08027 Barcelona
Tel: 93 256 29 59


diumenge, 6 d’abril de 2014

MERCAT D'INTERCANVI FESTES PRIMAVERA 2014

Hola de nou amics i amigues:
Tempus fugit. El proper diumenge 27 d’Abril celebrarem les festes de Primavera 2014 del barri de La Sagrera que començen el dia 24 fins el diumenge 27.
No volem que es refredi la nostra participacio a les Festes amb una nova edicio ( i ja van quatre)  del “Mercat Viu d’intercanvi” que tindrà lloc a la plaça d’Elx ( a la mateixa ubicació de sempre) el proper diumenge 27 d’Abril amb l’objetiu com sempre de donar continuitat al saludable habit del intercanvi com una eina de convivencia i sostenibilitat. Horari de 10 a 14 hores.
Us avisem amb temps per a què totes les persones que ja vàreu participar en alguna de les anteriors edicions pugueu confirmar la vostra assistència i així poder reservar amb temps el vostre espai i les necessitats de taules i cadires.
Com sempre, us agrairem que indiqueu les taules que necessiteu i nº de persones que assistiran  al mòbil 625162278.
 Gràcies per la vostra col·laboració i FELIÇ INTERCANVI.
Salutacions,
Pere Torrents
LSEM