diumenge, 22 de juny de 2014

Balanç final recollida d'aliments Primavera 2014


Balanç final recollida d'aliments Primavera 2014:

Amb la recollida organitzada pel Club Patí Congrés en el seu sopar de cloenda de temporada, donem per acabada la campanya de primavera, en la qual hem aconseguit  una important quantitat d’aliments, al voltant de les 3,2 tones, a les quals s’ha d’afegir una gran quantitat de bolquers, que hem demanat per primer cop i que no hem  trobat encara el mètode adequat per comptar-los. Tot ha estat degudament entregat al Rebost Solidari per la seva redistribució a les famílies necessitades.
El nostre  agraïment a tothom que ha participat en aquesta campanya: els voluntaris,  les entitats,  els equipaments i com a no als sagrerencs i les sagrerenques que un cop més ens han fet confiança i ens han lliurat una quantitat tant important de menjar, convençuts que li donem  la destinació adequada, anant a beneficiar a famílies necessitades del nostre entorn mes immediat.
Moltes gràcies de nou i fins la propera campanya, encara que ni cal dir-ho quedem oberts  a qualsevol proposta o iniciativa que ens feu arribar i també atents a qualsevol crida del Rebost Solidari per fer les recollides que calgui, si veiessin que  fos necessari omplir prestatges
Quim Terré
LSEM