dimecres, 19 de novembre de 2014

SUPORT AL NOSTRE PETIT VEÍ AITOR

Hem estat coneixedors del cas de l’Aitor un sagrerenc de 4 anys, que te una malaltia que podríem anomenar estranya (només hi ha 13 casos a tota Espanya): la síndrome de duplicació mecp2 que li provoca un seguit important de problemes. Podeu trobar mes detall sobre el cas si sobre el dia a dia de l’Aitor  al web que mantenen molt activa: www.duplicacionmecp2.es

Els seus pares Ana i Jose,  han creat una associació per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu. Per a aconseguir els recursos necessaris impulsen tota mena d’activitats: manualitats, mercats de segona mà amb material que la gent els hi dona, recollida de taps de plàstic, organització de concerts, teaming on la gent per col·laborar des d’un euro al mes, etc

Vàrem parlar amb l'Anna, la mare de l’Aitor per a conèixer més detalls d’aquesta situació  i després a la reunió general mensual nostra  vàrem acordar donar-hi tot el nostre suport. Com ho concretem? :
Doncs de moment fent una crida per a què les persones i entitats que estan al nostre voltant col·laborin en la recollida de taps de plàstic. A la zona del bar de la Nau Guillot a l’EspaI-30 a la Nau Ivanow, hi ha un lloc on dipositar-les i cada cop que fem una reunió general mensual junt amb l’ordre del dia farem un recordatori per a què la gent que hi assisteixi porti els taps que hagin pogut recollir.
També farem difusió de les iniciatives que van emprenent: les properes un  mercat de segona mà a la Ovella Negra de Poblenou el dia 23 de novembre , i un concert  de rock al mateix lloc el dia 29 de novembre. Adjuntem el cartell d’aquest concert.
I restem oberts a fer alguna activitat conjunta, orientada en la seva finalitat  a donar-ho  a conèixer molt més al barri i a aconseguir els recursos que faci possible aquesta investigació que està previst que comenci al gener si s’han aconseguit els 16.000 euros  mínims  per posar-se en marxa.
Adjuntem també la carta de recolzament de Sant Joan de Déu a tota aquesta mobilització.
LSEM


PRIMER CAP DE SETMANA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS

El resum del recollit el primer cap de setmana de Festa Major, ens porta a la xifra aproximada de 3.255 quilograms més un nombre important però indeterminat per la dificultat en la seva comptabilització en pes, de bolquers, tovalloletes i  productes d’higiene.
Dilluns van començar les dues setmanes durant les quals en diferents punts del barri col·laboren en aquesta campanya de recollida d’aliments.
La nostra gratitud emocionada a la solidaritat de la gent del barri cap a les persones que en aquests moments més ho necessiten, tot esperant que puguem entre tots construir una societat mes justa i equilibrada,  on no facin falta aquestes campanyes, perquè no sigui precís.
Mentrestant  o al mateix temps, seguim fen-t’ho perquè el dia a dia és el que és.
LSEM

PUNTS FIXOS DE RECAPTACIÓ D'ALIMENTS

Us adjuntem cartell dels punts on es recolliran aliments durant dues setmanes, dins la campanya que La Sagrera Es Mou impulsa per la Festa Major

LSEM