dilluns, 22 de desembre de 2014

FELICITACIÓ DE NADAL

Dies de trobades,  espai  pels records,  vivències per la memòria del futur.
Aquestes sensacions i moltes d’altres poden significar per cadascú de nosaltres, les festes que ens disposem a viure.
De vegades també  tenim moments per fer balanç i per marcar-nos nous propòsits per l’endemà.
Des de la Sagrera es Mou i amb els millors desitjos per tots el que  d’alguna manera esteu a prop nostre, us volem deixar  aquestes paraules d’en Vicenç Ferrer que podríem situar com a fonament del que intentem fer  cada dia.
Una abraçada


BALANÇ FINAL DE LA RECOLLIDA D'ALIMENTS PER LA FESTA MAJOR DE LA SAGRERA 2014

Un cop acabada la recollida de tots els punts que han col·laborat amb nosaltres en aquesta campanya que hem fet un cop més per la Festa Major, les dades finals son molt satisfactòries, han estat més de 5,2 tones d’aliments  i un numero important però que no hem comptabilitzat de bolquers i material de neteja per a nadons, que ja hem anat posant a disposició del Rebost Solidari.
El nostre agraïment a tots els que heu participat en aquesta campanya que un cop més expressa la sensibilitat i solidaritat de la gent de La Sagrera cap aquells més propers a nosaltres que ho estan passant malament.
Recordar que també participarem un any més  a la cavalcada d’aliments que s’organitza paral·lelament a la cavalcada de reis i que posarem un punt de recollida d’aliments davant de Mercadona el dissabte 3 de gener de 9 a 14 hores i el dilluns 5 de gener a les 18 hores a la Plaça Masadas, esperant l’arribada dels reis que acaben el seu recorregut en aquell punt.

LSEM

DADES DEL REBOST SOLIDARI


El Rebost Solidari ens ha fet arribar aquestes dades actualitzades, que ens donen una idea molt més aproximada de la dimensió del problema, en el qual posem el nostre granet de sorra per a ajudar a paliar-lo:

"Atenem a 854 famílies de Sant Andreu, La Sagrera i El Bon Pastor  (unes 2.514 persones, de les quals hi han uns 79 nadons)

Repartim mensualment més de 23 tones d'aliments. El 49% dels aliments que rebem provenen de les donacions populars (parròquies, escoles, associacions, clubs i per descomptat grups de voluntariat organitzats com el vostre o com Les Formigues.

La situació dels beneficiaris no millora. Des de fa molts mesos que no para d'augmentar el nombre de beneficiaris. Les perspectives son molt pessimistes doncs hi ha una gran quantitat de persones que acabaran el subsidi d'atur i amb l'edat que tenen difícilment podran sortir d'aquesta situació de marginació social".

LSEM