dijous, 14 de maig de 2015

WEB DE LA SAGRERA ES MOU

Us informem de la posta en marxa del web de La Sagrera es Mou (lasagreraesmou.org), el qual volem que esdevingui un punt  on els veïns i veïnes del barri  puguin trobar tota la informació al voltant de la nostra associació i sobre les activitats que duem a terme.
Així mateix, volem destacar que hem habilitat una secció -el FORO-, una eina que considerem vital per a fomentar la col·laboració ciutadana al nostre barri. Aquest FORO, que compta amb diferents apartats, neix amb la voluntat d’apropar les ofertes i demandes de feina i/o formació així com de propiciar l’intercanvi (donació o petició) d'objectes de forma altruista, contribuint a un ús més responsable dels recursos i també a donar-los un major cicle de vida i estimular una convivència més solidària entre tots els sagrerencs i sagrerenques.

LSEM

TERCERA EDICIÓ DEL FIREM-NOS 17 DE MAIG DE 2015

Diumenge 17 de maig de 10 a 14 hores a la Plaça Jardins d'Elx amb la confluència del carrer Garcilaso hi ha una cita per a expressar un cop més la solidaritat i la col.laboració entre les escoles públiques i els veïns i veïnes del barri de La Sagrera per a ajudar econòmicament els infants de les escoles del barri.

Us adjuntem cartell d'aquest esdeveniment, perquè en feu difusió en el vostre entorn per a garantir una gran assistència de gent.

LSEM