dimecres, 30 de setembre de 2015

CARTELL I PROGRAMACIÓ ACTES DE LA SAGRERA AMB LAITOR

Seguim endavant amb mes material i informació, sobre la moguda que s'està produint al barri al voltant del nostre petit veí Aitor i la seva malaltia minoritària, que volem donar a conèixer i al mateix temps aconseguir el màxim de recursos econòmics possible, per a poder continuar la recerca de l'enfermetat que pateix: la síndrome de Duplicació Mecp2.

Us adjuntem programació de mà i cartell, tot esperant que entre les moltes activitats previstes hi trobeu el vostre espai i moment per ser-hi presents i col·laborar, així com la demanda que el reenvieu a totes aquelles persones que formen part dels vostres cercles i que per fer-ne una gran difussió, condició bàsica perquè la gent sàpiga d'aquesta iniciativa i hi doni suport.

Gràcies
Quim Terré
LSEM


dilluns, 28 de setembre de 2015

LA SAGRERA ES MOU PER L'AITOR

Aquest proper divendres dia 2 d’octubre, donem el tret de sortida als actes que una comissió d’entitats de la Sagrera estem preparant, per a donar a conèixer la malaltia del nostre petit veí Aitor i per aconseguir fons que permetin continuar la recerca que s’ha iniciat fa uns mesos.
I ho fem amb una xerrada a càrrec de la persona que porta aquesta investigació, de manera que podrem saber de primera mà tota la informació  que calgui sobre la malaltia i el seu estudi.
Ens agradaria molt veure una sala d’actes del Centre Cívic plena de gom a gom per a seguir aquesta xerrada,  donant al mateix temps un fort impuls a totes les activitats que vindran a continuació i que tindran com a culminació la diada del dissabte 17 d’octubre, amb un munt d’actes en els que s’han implicat més de 40 associacions de la Sagrera i voltants.
Us adjuntem cartells d’aquesta xerrada perquè en feu el màxim de difusió.
Gràcies i fins divendres!!!!
Quim Terré
LSEM