dissabte, 28 de maig de 2016

PROJECTE COMUNITARI RADARS - PERSONES GRANS, GRANS PERSONES


Us adjuntem informació del projecte Persones Grans, Grans Persones, ampliat ara a tota la ciutat amb el nom de Projecte Comunitari Radars i del que formen part des de la creació de la nostra associació.
Es molt interessant els reptes que es fixen per aquest any i la crida a localitzar persones en situació de vulnerabilitat i voluntari/es que es vulguin incorporar al projecte.

Salutacions
Quim Terré
Associació La Sagrera es Mou

 Construïm un barri més humà, més solidari i compromès amb el seu entorn.

Desprès de 7 anys treballant plegats les entitats, associacions, serveis i voluntariat per a la gent gran, volem compartir amb vosaltres tot el que hem recorregut junts per acostar-nos al nostre objectiu: millorar el benestar de les persones grans del territori, fomentant el manteniment de les relacions amb l’entorn i prevenint situacions d’aïllament social.

A l'avaluació compartida feta a la novena reunió del Grup Motor, vam destacar que estem orgullosos de mantenir la continuïtat del projecte, i podem dir que l'equip de treball està consolidat i cohesionat, els participants tenen una sensibilitat especial, estan molt motivats i el compromís es manté intacte. Internament es treballa molt bé en col•laboració entre entitats equipaments i serveis, amb alegria, companyerisme i eficàcia.

Ho vam celebrar a la festa "Gaudim Junts", on ens vam trobar 120 persones, entre voluntaris, usuaris i representants de les entitats i serveis que participem al projecte.

Des de l'inici s'han detectat 173 persones grans en situació de vulnerabilitat.

En aquests moments hi ha 44 persones grans que tenen l'acompanyament d'algun voluntari de les entitats.

Aquest any 2016 ens proposem nous reptes:
-           Donar continuïtat al projecte de sensibilització als joves als instituts.  
-           Dissenyar i iniciar una campanya de sensibilització i captació de nous voluntaris.
-           Realitzar activitats intergeneracionals en col•laboració amb l’Espai Jove Garcilaso.
-           Crear una plataforma telefònica.
-           Participar a l'activitat Connexions Intercanvi Cultural organitzada pel Pla Comunitari de Navas.      

Volem aprofitar per fer una crida al bon veïnatge animant-vos a incorporar-vos a la xarxa de voluntariat del barri. El projecte necessita persones compromeses que vulguin dedicar una petita part del seu temps.

Projecte Comunitari Radars - Persones Grans, Grans Persones      

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada