Distribució d'Aliments Frescos

Aprofitament, recollida i distribució d'aliments frescos que ens donen, principalment el Mercat de Felip II, el forn de pa Santanach i puntualment altres superfícies, els quals es reparteixen entre famílies assignades per serveis socials de l'Ajuntament.

Els voluntaris que formen diferents grups els quals cada dimecres i cada dissabte s'encarreguen de recollir el pa (en el cas dels dissabtes) i el menjar. Un cop disposen dels aliments es fa una selecció acurada, es pesa per tenir un control de les quantitats lliurades i es distribueixen en lots segons el nombre de persones que formen les llars. Un cop fet això ja es poden repartir als seus destinataris. Cada responsable de grup anota les dades corresponents a les quantitats d'aliments recollides, així com de l'assistència de les famílies i el control de les dates de finalització de l'assignació d'aquesta ajuda per part de serveis socials. Aquestes dades es  fan arribar a serveis socials. En tot moment hi ha una coordinació amb els assistents socials, amb la representant dels quals es mantenen reunions periòdiques.

2 comentaris:

 1. El passat dissabte dia 3 de març, juntament amb les meves amigues Eva i Mayte, vaig poder veure "in situ" cóm es realitza la tasca de repartiment d'aliments frescs al mercat de Felip II.

  Des d'aqui vull fer arribar el goig que sentim al formar part des d'ara del grup que s'encarrega d'aquesta col·laboració i així, poder contribuir encara que sigui amb unes "petites pases" a que La Sagrera es mogui una miqueta més.

  Força!
  Amanda

  ResponElimina
 2. Hola a todos,
  Como ya os dije y vuelve a repetir mi amiga Amanda, fue una experiéncia satisfactoria.
  Gracias a todos los compañeros que estaban allí y en general a los miembros de La Sagrera es Mou, por la GRAN labor.
  Besos
  Mayte

  ResponElimina